Ahad, 9 Ogos 2009

Kenapa Xavier perlu sibuk-sibuk di Cabang Kuala Selangor ?Ini dua contoh surat campur tangan Exco atau Ketua Cabang lain dalam Cabang Kuala Selangor yang di ketuai oleh MB Selangor. Exco atau Ketua Cabang lain tak hormat Kuala Selangor kerana ada ketua yang lemah.

Yang dipertikaikan ialah perlembagaan parti telah dilanggar. MB tidak membuat mesyuarat rasmi dengan memanggil semua pemegang jawatan dalam Jawatankuasa Cabang.

Setelah banyak amaran Jawatankuasa Cabang dah buat keputusan gantung Tan Sri Khalid dari jadi Ketua Cabang kerana langgar perlembagaan parti fasal 25.10, 25.13.11, 22.14.8

Makanya Pengerusi Perhubungan Selangor dan Wilayah , Tan Sri Khalid secara automatik bukan lagi Ketua Cabang Kuala Selangor yang sah, sehingga Majlis Pimpinan Pusat membuat keputusan.

Kami percaya dan yakin semua surat dan bukti telah sampai kepada Presiden dan pimpinan pusat KEADILAN ..... kami menanti tindakan mereka.

1 ulasan:

atan berkata...

KENAPA TAKUT SANGAT MPP NAK BUAT KEPUTUSAN..PECAT AJE SI SAHAK TU..ALASANYA DIA DAH LANGGAR PERLEMBAGAAN PARTI DAN MENIMBULKAN BYK MASALAH.

Catat Ulasan

Air Mata Selangor © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute